GALA PREMIILOR PENTRU UN MEDIU CURAT

You can Make a Difference! / Yellow and You Make Green

ANUL PROIECTULUI ȘI TIPUL DE PROIECT: 2019 | Companii
SITE WEB: Intranet DHL Romania
PERIOADA DE DERULARE A PROIECTULUI: May-Oct 2019

OBIECTIVELE PROIECTULUI:

Constientizarea intregului personal - angajati si colaboratori -asupra impactului de mediu al DHL RO si indeplinirea Obiectivelor anuale locale DHL RO de Mediu si Energie: Reducerea Amprentei de Carbon cu 1%, Cresterea Eficientei Energetice cu 1%, Cresterea Ratei de reciclare cu 5%, Cresterea Ratei de Salvarea Copacilor cu 40% vs an precedent si conformarea cu cerintele legale de Mediu si Energie.

DESCRIERE PROIECT:

Campanie globala DP DHL de lansare proiect "Yellow & You Make Green!" transpusa local prin campania "You can Make a Difference" implementata in 3 etape: 1.Cursuri online si inclass Certified GoGreen Specialist si Energy Awareness, 2. Concurs lansat de Ziua Mediului-5Jun19 pentru echipa care a finalizat cu succes Cursurile si carea a implementat si finalizat Initiative Go Green pana pe 5Aug19, 3. Premierea echipelor fruntase, 4. Finalizarea cu succes a Auditului extern pentru managementul mediului si energiei - 1Nov19. Asadar DHL Romania transpune cu succes in realitate Politica de Mediu si Energie a grupului DP DHL si Misiunea 2050, ZERO Emisii!

GRUPUL TINTA AL PROIECTULUI:

Tot personalul care activeaza in locatiile DHL, angajati si colaboratori, peste 500 de lucratori in cele peste 40 de puncte de lucru DHL International Romania

REZULTATE - IMPACT - REZULTATE MASURABILE:

A.96% angajati a finalizat 2 campanii de instruire GoGreen si Eficienta Energetica;B.Inlocuirea 100% a flotei permite reducerea amprentei de carbon (utilizam 100% vehicule Euro 6) si cresterea eficientei energetice (MJ/colet DHL);C.62 de participanti in concursul Ziua Mediului au reciclat in total 2053 kg in 2 luni si continua; Jan-Oct19 am reciclat 12.4t HC, 10.4t MP, 2.4t DEEE-uri via AFF, Ecotic, Recolamp, 1.7t lemn si 0.5 t Fier; D.Finalizarea cu succes a auditului extern DNV-GL pe 1Nov19.

CONTRIBUTIA FINANCIARA SI NON-FINANCIARA IN REALIZAREA PROIECTULUI:

Valoarea contractelor cu partenerii de reciclare la nivel national in cele peste 40 de locatii DHL RO; Constientizarea fiecarui angajat si colaborator privind obiectivele de mediu si de eficienta energetica devine un mod continuu de gandire si actiune atat la serviciu, cat si acasa.

PERSOANA JURIDICA CARE A DERULAT / DERULEAZA PROIECTUL:

DHL International Romania SRL