GALA PREMIILOR PENTRU UN MEDIU CURAT

Zen Abstract Art

ANUL PROIECTULUI ȘI TIPUL DE PROIECT: 2017 | Companii
SITE WEB: https://www.brosnor.com/BrosNor-Workshops/Zen-Abstract-Art
PERIOADA DE DERULARE A PROIECTULUI: 2016-prezent

OBIECTIVELE PROIECTULUI:

Atelierele de la BrosNor Workshops isi propun sa aduca relaxare prin creativitate si imaginatie.

DESCRIERE PROIECT:

BrosNor Workshops este un segment al BrosNor-HandmadeDeLuxe&DedicatedWorkshops, care se adreseaza publicului adult, oferind ateliere ce au ca scop dezvoltarea creativitatii si a imaginatiei. In urma atelierelor, participantii deprind diverse tehnici prin care isi pot refolosi anumite materilae ( upcycling ) si cu ajutorul carora pot sa isi decoreze casa. De asemenea, atelierele au ca scop si relaxarea, de aceea sunt denumine BrosNor Zen.<br /> Se folosesc materiale reciclate, indeosebi hartie.

GRUPUL TINTA AL PROIECTULUI:

Grupul tinta al proiectului sunt persoanele peste 18 ani, deoarece in prezent sunt foarte putine atelere de arta si creativitate destinate adultilor.

REZULTATE - IMPACT - REZULTATE MASURABILE:

La primele ateliere pe care le-am organizat, am avut un feedback extrem de pozitiv, participantii fiind foarte multumiti de creatiile pe care le-au realizat in cadrul BrosNor Zen Abstract art.

CONTRIBUTIA FINANCIARA SI NON-FINANCIARA IN REALIZAREA PROIECTULUI:

BrosNor se straduieste sa sustina acest proiect utilizant cunostintele deprinse in timpul anilor de studii ai artistei Cristina Gazner cristescu si prin sponsorizarile primite de la diverse entitati.

PERSOANA JURIDICA CARE A DERULAT / DERULEAZA PROIECTUL:

Cristina Gazner Cristescu - Owner&ArtistDesigner