GALA PREMIILOR PENTRU UN MEDIU CURAT

Potek – BUCUREȘTI

ANUL PROIECTULUI ȘI TIPUL DE PROIECT: 2016 | ONG-uri
SITE WEB: https://www.facebook.com/potek.ro/
PERIOADA DE DERULARE A PROIECTULUI: ianuarie 20016 - prezent

OBIECTIVELE PROIECTULUI:

Proiectul Potek isi propune sa reintegreze, atat util cat si vizual, in designul de interior obiectele vechi, scoase din uz, prin reinterpretarea formelor. <br /> Crearea de “imagini” așezate în jurul tău care să te binedispună prin culoare și ceea ce au devenit, astfel noi gasim si redam viata obiectelor pe poteci adunate si din vechi transformate.

DESCRIERE PROIECT:

Potek este un atelier de creație care pe lângă mobilierul în stilul anilor 60 și a obiectelor de design interior ce îmbină tradiționalul si modernul, recondiționează și reintepretează obiectele vechi cu “miros de țară”. <br /> Atelierul Potek reuseste sa redea viata unor obiecte care nu si-au mai gasit locul in casele de unde provin sau care pur si simplu au fost uitate in timp.<br /> Astfel ne consideram responsabili de efectul eclectic pe care reusim sa il introducem in orice tip de design de interior. Orice spatiu capata o doza de personalitate cu fiecare piesa de mobilier semnata Potek, pentru ca noi le dam o sansa unor obiecte pline de povesti.<br /> <br />

GRUPUL TINTA AL PROIECTULUI:

ACei oameni ce iubesc lucrurile vechi, cu personalitate, pasionati de frumos, de arta si diversitate ce isi doresc case cu idei creative.

REZULTATE - IMPACT - REZULTATE MASURABILE:

Reactie entuziasta la produsele create de noi prin participarea la targuri, aparitii in diverse publicatii dar si siteuri.<br /> Oferim o oportunitate de munca si mestesugarilor locali colaborand astfel cu fierarul, tamplarul precum si alti mesteri. Obiectele vechi le achizitonam de la batranii din sat sau familii care au case vechi, pe care vor sa le darame si de la ele obtinem lemn, usi, ferestre si tocuri de usa vechi.

CONTRIBUTIA FINANCIARA SI NON-FINANCIARA IN REALIZAREA PROIECTULUI:

Pasiune si multa munca dar si achizionare de produse, diverse materiale cat si unelte.

PERSOANA JURIDICA CARE A DERULAT / DERULEAZA PROIECTUL:

SC. Atelier Potek SRL